Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Hector - 25 juli 2011 21:15

Husse och matte hade packat väskor både idag och igår. Tydligen skulle ngt nytt hända idag. Husse bar ut allt till bilen, och sedan tog han även med sig vår mat och våra matburkar. Det måste ju betyda att även vi ska få åka med, vart vi nu ska.

Innan vi åkte så tog husse en rejäl promenad med oss, så att vi skulle vara avrastade och inte behöva på toa på ett tag. Medan han gjorde det så packade matte och lillhusse in i bilen så att allt som skulle med kom med.

Sedan åkte vi och första stoppet blev på en bensimack för att kolla att bilen var okej innan vi fortsatte. Där köpte matte varsin korv till oss alla så vi skulle ha lite extra i magen under resan. Rätt skönt.

Sedan fortsatte vi vår resa. Det tog en lång, lång, lång stund tills vi stannade nästa gång, och då var vi i Hultsfred. Nu skulle vi få sträcka på benen lite och ev gå på toa om det behövdes. Det var skönt.

Sedan reste vi vidare. Nästa gång vi stannde så var det för att matte skulle in i en affär och handla tydligen.

Wille skällde och förde ett hiskeligt oväsen i bilen tills matte och sa till honom. Själv tittade jag bara upp en stund tills matte kom tillbaka, sedan lade jag mig ner igen. Vi hade ju vår egen kupé så det var gott om plats. Dessutom hade vi kuddar att sova på om vi ville det.

Sedan åkte vi inte så värst länge till innan vi var framme. Matte och husse hade hyrt en stuga strax utanför ett ställe som heter Högsby. Det var en fin stuga med egen trädgård. en trevlig man mötte oss och hälsade oss välkomna. Det var han som ägde stugan vi skulle bo i. Han tyckte om hundar och hälsade gärna på oss.

När vi så väl installerat oss så fanns det ju en massa nya dofter att studera.

Grannen hade också en hund, en blandras hane av ngt slag. Men har var visst en lite surputte så honom fick vi inte leka med.

Husse tog med oss på promenad, medan matte packade ur bilen. Han tog med oss till ett STORT fält. Där släppte han oss lösa så vi fick springa och busa på om vi ville. Men varken Wille eller jag var intresserade av det. Vi ville ju hellre studera alla nya intressanta dofter som kom i vår väg. Så vi hade fullt upp att studera dofter från kanin, hare, rådjur, hjort och andra djur som vi kände igen. Utöver dem fanns det andra dofter som var helt nya. Säkert ett antal miljoner dofter.

Men skoj var det. När vi så nosat av det mesta så busade vi en stund, men vi blev rätt fort trötta eftersom det var ett stort fält att springa på. Så när husse ropade på oss, så tvekade vi inte att komma meddetsamma.

Sedan var det skönt att komma in i stugan och få dricka en massa vatten och få lite mat i magen.

Sedan var vi rätt trötta och vi blev glada när både matte, husse och lillhusse lade sig lite tidigare än vanligt de med.

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards