Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Hector - 16 juli 2011 14:15

Ja dte har jag märkt att matte och husse har massor just nu. De är lediga båda två och det märks att det är semestertider.

Husse opch matte tar långa skön promenader med mig och Wille, och ibland är han lös och jag kopplad, ibland är jag utan koppel och Wille kopplad. fats det är oftast så att Wille är okopplad. Undrar vad dte beror på ? Kan det vara så att här en dag för ett atg sedan när jag var lös så lyssnade jag inte riktigt som jag kanske borde när matte ropade på mig ? Men jag hade ju hittat en spännande katt att hälsa på, skulle jag inte få göra det kanske ?

Nåväl jag får väl bättra mig  då, kanske vore det enklare om matte hade köttbullar med sig när hon tog en promenad t ex ? Hon kan ju försöka i alla fall.

Igår var vi ute på en promenad i regnet och då fick Wille vara lös och jag i koppel. Det gillade jag inte alls och försökte på flera sätt att få vara lös. Men det funkade inte med matte. Snarare tvärtom, hon sa till mig flera gånger att skärpa till mig. Sedan gjorde jag det och matte testade att stanna och se om jag stannde, gå, stanna gå och sedan vända. Jag följde henne bra.

DÅ fick jag gå lös en stund, om än med kopplet kvar. Lite knöligt, men det gick bra ändå. När matte sedan kallade in mig så lovar jag, jag kom som ett skott !

Matte blev jätteglad och jag fick en massa beröm och lite leversnittar också. Sedan fortsatte vi hemåt och jag var jättetörstig kom jag på då och drack upp en hel skål med vatten i nästan ett svep.

Bus · Gott · Promenad · Skönt

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards