Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 29 juli 2011

Av Hector - 29 juli 2011 22:16

Tja det kan man nog säga att dte varit idag. Det har regnat mestadelen av dagen, men då det var uppehåll så gav vi oss iväg till badet här i närheten så både lillhusse och jag, men även Wille, fick bada en stund.

Det var flera människor där nu, och de pratade annorlunda språk än oss.

Matte sa att det var tyska. De kom fram och hälsade på oss så matte pratade lite med en av dem, och de berättade att de bodde i närheten och hade en liten hund de med. Fast den var kvar i deras hyrda stuga just nu. Det tyckte ju jag var lite synd. Vi hade nog kunnat busa lite vi med.

När lillhusse badat färdigt, i alla fall tyckte matte det, så åkte vi vidare.

Matte sa vid ett par tillfällen "Titta där, där är en ek. Ska vbi sätta Wille och Hector under den med så kan de filosofera tillsammans med Ludde, om än på avstånd. Ekar sägs ju ha en speciell sorts kontakt med varandra, så kanske kunde Ludde höra oss om vi satte oss där under en gammal ek vi med.

Men det hade börjat regna igen, så det blev inget alternativ. Istället åkte vi förbi en jättegaammal gård som hette Ruda. När vi fortsatte den vägen fram så kom vi till en jätte-å som enligt matte hette Emån. Där fanns både forsar och vattenfall, ja om än ett av mindre sort.

Vi åkte också förbi majsfält på vägen. De fotade matte också. Så småningom tyckte husse att vi sett tillräckligt av omgivningarna, så han ville åka tillbaka till stugan, matte och lillhusse var av en annan åsikt, men husse fick bestämma.

Väl hemma i stugan igen blev det middag bestående av pizza, och nu har vi nyligen druckit en varm och god kopp te med rostad smörgås. Jodå vi har också smakat.

Strax ska vi ut på kvällspromenad.

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards