Hectors egen Blogg

Direktlänk till inlägg 27 november 2010

Vilken dag !

Av Hector - 27 november 2010 20:00

Idag fyller mellanhusse år, och det firades ordentligt. De första gästerna var farmor och farfar. De gillar oss så dte blev en hel del gos och mys med dem. När det fikade så "råkade" farfar tappa en bit mjuk pepparkaka på golvet till mig, oj då han tappde visst en till, till Wille då. Sedan var det inte bättre än att lillhusse "råkade" tappa några pepperkaksbitar från sin hårda pepparkaka. Mums !

Matte var i köket och gjorde kaffe, så hon märkte inget. Annars kan ni vara säkra på att hon sagt till oss.

Strax efter att farmor och farfar åkt hem så kom Caddy's matte med sin lillasyster. Men Caddy hade fått stanna hemma idag.

Jag nosade av dem grundligt och de luktade Caddy, och häst och så en annan hund som jag aldrig träffat.

Sedan hörde jag hur Carrie kom i trappan med sin matte, och någon mer. Spänt ställde både jag och Wille oss vid dörren, men matte motade bort oss, för hon skulle hälsa först. När morr morr kom in så kom Carrie infarande i full fart full av bus som vanligt. Bakom hennes matte kom en liten "dammtuss", nja eller i alla fall en som liknade en dammtuss.


  

  

Han hette Lukas sa morr morr och var en dvärgschnauzer med en massa päls framför ögonen. Och han var kaxig som få. Han trodde han ägde hela vår lägenhet, men det blev han varse att så var det inte när Wille blängde till på honom. Det räckte tydligen, för i nästa stund gick han och gömde sig bakom morr morr. Strax därpå kom det flera gäster, det var 4 stycken till, tre ungdomar och en vuxen. De skulle också gratta mellanhusse.

Medan alla fikade lät matte oss två och Carrie gå in i köket, för morr morr ville ha det så, och så fick vi hälsa genom ett kompostgaller först. Där blev det en massa nosande. Sedan började vi busa med vår vilda tjej Carrie, som var jätteglad när hon fick busa med oss.


  


Medan vi busade stod den lilla dammtussen, förlåt Lukas, och tittade på oss och gnällde något alldeles förskräckligt. Han ville ju säkert var med han också. Matte och gästerna fikade tillsammans medan vi jyckar busade lite.

Efter en stund fick morr morr nog av hans gnällande och släppte in honom till oss, under överinseende lät oss leka.


    


     


Efter en kort stund tog morr morr ut Lukas från oss igen, och sedan fick jag följa med och hålla honom sällskap. Vi busade och vi hade jätteskojigt.




         


Sedan tog matte fram våra koppel och med oss följde Carrie och Lukas. Vi gick till hundhagen och där busade vi som tokiga ! Vi hade jätteskojigt ! Snön bara yrde omkring oss och vi jagade varnadra som vildingar.


    


       



    



        


När matte och morr morr väl bestämde sig för att ge sig av hemåt, då var vi rätt trötta, men jag och Wille tog ändå några extrarundor i snön.

Carrie och Lukas var då kopplade redan och väntade på oss. Sedan sa matte till oss rätt skarpt, och då kom vi, för vi förstod av hennes ton att annars hade hon lämnat oss kvar där i hundhagen, ensamma.

Väl hemma pustade vi en stund. Men sedan fortsatte vi busa. Härliga kompisar hade vi ju att busa med också.

Så småningom åkte Carrie, Lukas, morr morr, Caddy's matte och hennes syrra hem. Då blev det lugnt ett tag, så vi passade på att hämta andan en del.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hector - 24 oktober 2011 10:15


Nu har vi bestäåmt oss för att flytta min och Willes blogg. Den här kommer att finnas kvar ett tag till, men det kommer inte att skrivas just någonting i den ! Matte är nämligen jättetrött på alla reklamfönster som ska sättas igång, skiftas och ha ...

Av Hector - 22 oktober 2011 16:11

Japp det blev det idag, för matte tyckte vi kunde hjälpa till med att göra två kartongomslag i mindre bitar. Det gjorde vi ju så gärna. Matte hade nämligren beställt hem ett par böcker och när de var urplockade så var det bara en massa stort karton...

Av Hector - 20 oktober 2011 17:38

Idag har det varit rätt soligt ute men aningen kallt, och lillhusse har varit hemma från skolan idag också. På eftermiddagen blev det mulet igen. Trots det tog matte med oss ut på en skön promenad på våra favoritstråk. Matte gick och njöt av alla v...

Av Hector - 19 oktober 2011 22:30

Ja det har varit en rätt lugn dag idag. Matte fick hämta lillhusse från skolan idag för han kände sig inte kry. Under dagen blev det mest bara kortare rastningspromenader för vädret var regnigt och det blåste kallt. En av gångerna matte var ute...

Av Hector - 18 oktober 2011 14:37

För vad kanske ni undrar, jo för matte att släpa fram den däringa snabeldraken ! Han för ett förskräckligt oväsen när han kommer fram, och han tar en massa plats också. Men det är bara att härda ut. Idag slapp vi åtminstone dela rum med honom när h...

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards