Hectors egen Blogg

Alla inlägg under december 2010

Av Hector - 4 december 2010 17:30

Idag har det varit en rätt lugn dag. Inget särskilt har hänt mer än att husse har tagit med oss på buspromenad. Matte sov, för hon hade jobbat i natt, och lillhusse var hos en kompis, så då tyckte husse att det passade bra med en skön promenad.

Wille snörullade i vanlig ordning, medan jag mer smakade på snön och busade med Wille då han snöbadade. Men skönt var det ute inte särskilt kallt. Sedan busade vi också omkring i snön båda två i värsta brottningsmatch.


   



  



  

Av Hector - 3 december 2010 17:53

Idag var det jätteskojigt, för vi fick hjälpa matte att slå in paket.

Hon hade en massa intressant prasslande papper, en tejp och en sax. Sedan plockade hon fram en massa skojiga saker som hon stoppade in i pappret.

Jag trodde ju det var en ny sorts gömma godis lek så jag tog ett av paketen och började bita i pappret. Tejpen fastnade irriterat i morrhåren, men jag tog loss den. Sedan fortsatte jag dra loss pappret, tills matte upptäckte vad jag gjorde och sa "Nej Hector !" Jag blev lite snopen, men släppte paketet, som matte ju nu fick sätta nytt papper om.

Sedan försvann hon ut i köket en stund, och när hon kom tillbaka luktade hon gott av julkorv. Hon sa till mig och Wille att stanna en bit bort, vilket var lite svårt, men ok vi gjorde det då, en stund.

Snart kallade hon på oss och gav oss varsitt litet paket att öppna, medan hon slog in resterande presenter i julklappspapper. I mitt paket fanns det en bit julkorv som smakade jättegottis. Mums. fast nu trodde jag ju att alla paket innehöll julkorv, så jag försökte öppna fler, men då puffade matte bort mig och Wille och sa att vi allt fick vänta till julafton nu. Snopna satte vi oss ner och tittade på.


  


När matte var klar med paketinslagningen, då tog hon med oss på en skön och skojigt busig promenad. Ja mest var det Wille och jag som busade, men matte hejade på oss rätt ivrigt när vi sprang uppför och åkte kana nedför en stor snöhög som plogats ihop idag.

Av Hector - 2 december 2010 13:00

Vad glada jag och Wille blev när matte tog med oss på en skön promenad idag. Det är "bara" -10 grader just nu, men i natt var det kallt, för igår kväll när vi var ute sista rastnimngen för kvällen, då var det -16 grader ute.

Matte tog med sig kameran idag och medan vi busade passade hon på att fota en del. Wille och jag hade jätteskojigt. Vissa gånger var det så snön bara yrde omkring oss där vi for fram.

Matte fotade också en massa snöbilder på träd och annat för de var så vackert rimfrostaktiga påstod hon. Men tjusigast och roligast var ju vi och idag var matte frikostig med både godis och bus. Hade hon månne dåligt samvete för igår ???

Mig gör det detsamma för matte är rolig för det mesta.

Idag hade vi ju skött oss jättebra fast vi var ensamma en dryg timme, så nu är jag jättenöjd eftersom vi fått en skön och busig promenad !


   



          



      



  


Av Hector - 1 december 2010 16:00

Idag var det en tråkig dag. Matte tog en snabb promenad med oss idag på eftermiddagen, för bvi hade varit ute längre på förmiddagen. Sedan åkte matte iväg på möte och då var vi själva hemma. Jag gillar inte det så jag tuggade sönder ett viktigt brev för matte, hon blev inte så glad när hon såg det inte.
Nu är vi helt ignorerade och det är inte kul alls. Minns just hur det var när jag tuggade på tapeten i våras. Jag gjorde ett misstag idag för jag hade glömt bort det där emd tapeten, dessutom så peppade ju Wille och jag varandra. Men nu är det inte kul alls.

Till och med mellanhusse är sur på oss. Snart är husse hemma, undrar om han är sur också ? Näe fy vilken trist dag det blev idag !

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards