Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 13 april 2011

Av Hector - 13 april 2011 20:15

Här händer det saker när man minst anar det ! Som idag t ex. Matte har jobbat inatt och sov, när det ringde på dörren och vår kompis Carrie kom på besök !

Den härliga tjejen är dte ordentligt med fart i, så nu blev det busa av.

Till sist så bestämde husse att Carrie med matte och vi med husse skulle ta en promenad, så matte fick sova lite. Sagt och gjort. Det blev en promenad til en av hundhagarna och där busade vi en hel massa. Husse påstod att han filmade, när matte senare frågade, men inte såg jag ngn film inte. Undrar vart han gömde den.

Nåväl det spelade inte oss så stor roll, för vi had elika kul vare sig husse filmat det eller ej. Carrie är en tjej som sätter riktigt fart när hon leker, ja nästan så att hon inte slutar när hon börjar bli trött.


Hennes matte har berättat att för ett tag sedan så lekte Carrie med en annan hund, när hon plötsligt bara segnade ner på marken !!!!!!!

Gissa om hennes matte blev jätteorolig.

Det tog några sekunder, sedan reste Carrie på sig igen och ruskade av sig lite ! Sedan var hon nästan som vanligt ! Lite trött bara. Men vad läskigt det måste ha varit !


Så idag har Carrie varit på EKG för hon har haft en särskild avläsare på sig under ett dygn, ett normalt dygn, för att se om det gick att hitta ngn anledning till att hon ramlade ihop den där dagen.

Nu idag när hon kom till oss, då hade hon och hennes matte varit för att återlämna avläsaren, och se om där fanns ngt som tydde på hjärtproblem eller annat.

Men såvitt Carrie själv visste så fanns där inget konstigt.


Så när hon och hennes matte blev lite fikasugna efter resan till veterinären, och Carrie ville leka, så då stannade de till en stund med oss ! Så härligt !

Men nog märkte i alla fall jag att Carries matte hade ögonen på Carrie och avbröt leken lite då och då för att prata med Carrie och erbjuda godis och därmed ge Carrie chansen att återhämta sig lite, pusta en stund. 


Carries matte har funderingar på, och även vår matte, om det kan vara så att Carrie inte hinner syresätta sig så bra med sin korta nos, då lek och annat blir väldigt intensivt. Men det kan ingen svara på idag, inte ens veterinären.

Så vi busade och hade skoj, ja jätteskoj faktiskt, med några avbrott för godis letande och lite gos.

Bus · Carrie · Fart · Funderar · Gos · Gott · Kompisar · Promenad · Skojigt

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards