Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 22 april 2011

Av Hector - 22 april 2011 17:45

.........Ja dagen och äventyren var inte över bara för att matte och vi gått från den jättestora ängen. Nänä det blev mer bus !

Väl i bilen åkte vi till mattes jobb en kort sväng. Där bjöds vi på vatten vilket var jättegott, men sedan åkte vi vidare och nästa gång vi stannade då var vi på en annan plats, men både jag och Wille visste att vi varit här förut.

När vi fick hoppa ut ur bilen så blev det full fart. Nu skulle vi på promenad också. Den här gången tänkte vi se på backsipporna och matte hade bestämt att det skulle fotas lite så ni får stå ut med både backsippsbilder och hundbilder.




 

Vi börjar med promenaden. Nu var matte på träningshumör, så nu skulle jag och Wille gå fot, inte dra i kopplet och sitta när det skulle sittas. Det VAR jobbigt, men det var lättare att vara fokuserad nu när jag redan busat av mig det värsta.

Vi stannade ofta vid backsippor för matte tycker de är så vackra. Det fotades lite varstans.


 

Aylens matte ville även ha några uppställningsbilder på Aylen, så det blev det några också. Men jag tyckte den här bilden var sötare på henne så därför får ni se den här istället.



Sedan blev det ju mer promenad och mera bilder på mig också. Matte var rätt nöjd just nu med allt tränande så nu blev det mera avkoppling att promenera.





  

Av Hector - 22 april 2011 17:38

Idag försvann matte till stallet utan oss. Men när hon var tillbaka då tog husse med oss ut till bilen där matte väntade. Husse han var hemma med lillhusse han, han ville inte följa med. Sedan åkte jag, matte och Wille iväg. När vi svängde av mot Aylens hus då blev jag glad, men Wille ännu gladare och började sjunga där bak i bilen.

När vi hämtat upp Aylen och hennes matte så bar det av till vår träningsplan.

Men där var det träning på gång, så vi åkte vidare. Nästa gång vi stannade då var vi på en JÄTTESTOR äng. Inte så långt från klubbstugan där jag tränar varje måndag.

Vet ni vad som hände där ? Matte släppte loss både mig och Wille, och Aylen var också lös ! Nu blev det springa av och busa så ända in i backen !






  

Jag hade jättekul ! Vi sprang och sprang och sprang.

Till slut började jag bli rätt trött, och törstig, så då gick jag frivilligt till matte, och där väntade det godis. Hon klappade om mig och sa att jag var jätteduktig, sedan fick jag springa iväg igen !!!!







  

Vi fortsatte att busa en massa då ! Ibland hade Aylen sin pipis med sig som hon brukar få leka med när hon tränar. Den delade hon och jag på så ibland fick jag springa med den, och ibland sprang Aylen med den.

Vid ett tillfälle så stannde vi till, för då kände vi en mycket intressant doft, ja av en väldoftande tjej. Där måste jag ju stanna och lukta en bra stund, innan jag så småningom sprang vidare.





 

Medna vi springer omkring och busar, så kommer det en bil och åker där på ängen, och jag tycker det är jättekonstigt och springer efter den.



Matte ropar på mig, och visst hör jag, men först ska bilen bort därifrån. Då hör jag hur arg mattes röst lät, då bestämde jag mig för att avbryta bilförföljandet och så gick jag till matte istället. Då gick matte sin väg och jag efter.



Det tog en stund extra just därför innan jag nådde fram till henne, men när jag kom fram till henne fick jag mycket beröm, men sedan åkte kopplet på.

Vi började så gå mot bilen, och jag var jättetrött och lade mig platt ner på mage flera gånger på vägen till bilen.



Ja det är jobbigt att leka och busa på hur mycket plats som helst !

Ojojoj ja, nu hoppas jag att jag får vatten snart och sedan ska jag nog sova en stund, trodde jag i alla fall............................

Men det var inte allt matte tänkt sysselsätta mig med idag.

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards