Hectors egen Blogg

Direktlänk till inlägg 18 april 2011

Börja spåra !

Av Hector - 18 april 2011 14:45

Ja det tyckte matte vi skulle göra idag. Så hon hade laddat fickorna med min pipis och en massa gott godis. Sedan tog vi en promenad till en skogsdunge och där lade matte ett kortare spår medan jag vaktade ett träd, som Rudi säger.

Jag blev jätteorolig när matte gick och började gnälla. Men matte stannade inte så långt från mig och lade ngt på marken. Sedan fortsatte hon göra samma sak, och gick längre och längre bort från mig.

Efter en kort stund kom hon tillbaka, och så gick vi bara en kort runda till skogsbacken bredvid. Där satte vi oss ner i kvällssolen en stund.

Sedan tog matte med mig en bit från det träd som jag vaktat, och stannade där. Hon sa "SÖK" till mig och först tittade jag helt oförstående på henne, men strax därpå kände jag en underbar doft av köttbullar i min nos.


 

Jag for iväg för att ta reda på vart doften kom från, och gissa om jag blev överraskad när jag hittade en halv köttbulle på gräsmattan ! Men doften fanns kvar så jag snusade fram och åter över gräsmattan och hittade fler köttbullar. För varje gång jag hittade en köttbulle så peppade matte mig till att fortsätta leta, så det gjorde jag ju då.


 

Efter en kort stund kom jag fram till ett köttbullsberg, eller ja nästan i alla fall, för där var det flera stycken köttbullar, och de var mina allihopa !

Mums vad gott det var. När de tagit slut fortsatte jag leta, för kanske kunde jag hitta fler ! Javisst ser ni, jag hittade en till och bredvid den låg min pipis också !!!!


    


Tjohooo vad skojigt tyckte jag och fångade pipisen och busade med den och matte !

Efter en stund tog matte pipisen från mig, och sedan gick vi hemåt igen. Jag var väldigt uppspelt och försökte flera ggr att ta pipisen från matte men lyckades inte. Till sist följde jag istället med henne vid hennes sida och väl hemma var jag jättetörstig, och så fruktansvärt trött såväl i huvud som kropp.

Vilken jobbig, men så skojig, dag det varit idag.

Nu ska jag sova 7-kvart i timmen tror jag nog !!!

 
 
Aamor

Aamor

18 april 2011 21:43

Tänk att hitta köttbullar och sin favorit pipis ute i skogen!
Klart du blir glad då.
Du är jätteduktig på sök.

Ciao

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Älsa o Ästher

Älsa o Ästher

20 april 2011 06:25

Vad kul att spåra:) himlans underbart att hitta köttbullar så där!!
Vad snygg du är när du står där på den där agility spången=)) tuff var du som vågade gå uppe på den:)
Ha det så bra...snart är det ju påsk så då hoppas vi på mycket gott att äta eller hur?!

http://leonland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hector - 24 oktober 2011 10:15


Nu har vi bestäåmt oss för att flytta min och Willes blogg. Den här kommer att finnas kvar ett tag till, men det kommer inte att skrivas just någonting i den ! Matte är nämligen jättetrött på alla reklamfönster som ska sättas igång, skiftas och ha ...

Av Hector - 22 oktober 2011 16:11

Japp det blev det idag, för matte tyckte vi kunde hjälpa till med att göra två kartongomslag i mindre bitar. Det gjorde vi ju så gärna. Matte hade nämligren beställt hem ett par böcker och när de var urplockade så var det bara en massa stort karton...

Av Hector - 20 oktober 2011 17:38

Idag har det varit rätt soligt ute men aningen kallt, och lillhusse har varit hemma från skolan idag också. På eftermiddagen blev det mulet igen. Trots det tog matte med oss ut på en skön promenad på våra favoritstråk. Matte gick och njöt av alla v...

Av Hector - 19 oktober 2011 22:30

Ja det har varit en rätt lugn dag idag. Matte fick hämta lillhusse från skolan idag för han kände sig inte kry. Under dagen blev det mest bara kortare rastningspromenader för vädret var regnigt och det blåste kallt. En av gångerna matte var ute...

Av Hector - 18 oktober 2011 14:37

För vad kanske ni undrar, jo för matte att släpa fram den däringa snabeldraken ! Han för ett förskräckligt oväsen när han kommer fram, och han tar en massa plats också. Men det är bara att härda ut. Idag slapp vi åtminstone dela rum med honom när h...

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards