Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Hector - 5 augusti 2010 16:08

Vår lillhusse tycker det är skojigt med såpbubblor, så även matte.

Idag medan de två blåste bubblor så jagade jag dem. Men till en början tittade jag bara lite fundersamt på dem. Men så snart jag sett att de bara seglade omkring en stund och sedan puffade sönder när de landade, så började jag jaga dem. Det var skojigt. Matte och Lillhusse turades om att blåsa lite bubblor till oss, men dte vara bara jag som tyckte de var skojiga. Wille han låg mest och bara såg på dem.



 


Av Hector - 5 augusti 2010 13:15

Ja det blev en liten kortare rastningspromenad idag på eftermiddagen. Det är jättekvavt här och kan hända blir det regn snart. Matte hörde glassbilen då, så hon lär nog köpa glass när den dyker upp här nästa gång. Det var skönt ändå att komma ut och röra på sig. Lite stel är jag allt efter gårdagens bus och äventyr. Men det går nog snart över.

När jag kom in igen efter promenanden, då var jag rätt törstig och passade på att leka lite med vattnet också.

Ser ni vilka fina vattenbubblor jag blåser i vattnet ! Det blev ju nästan "storm" i vår stora vattenburk !


  

Av Hector - 5 augusti 2010 00:15

...innan vi överhuvudtaget hann få hjälp av matte att skriva in några rader. Men kul hade vi och åt tårta det gjorde vi i flera om gångar.



  


Roligast var det nog att busa med Carrie som kom med sin matte. Men först fick Wille och hon busa, så då fick jag stanna utanför grinden och se på en stund tills de busar av sig det värsta. Jag är inte säker på varför, men jag tror det kan bero på att Carrie är rätt hårdhänt tycker matte i början av busandet. Sedan lugnar hon ner sig när det värsta busfnattet lagt sig.

Jag har varit öm i ryggen och matte tycker det är bästa att jag tar det lugnt då, och eftersom Carrie gärna vill lägga sig på mig, för jag hinner alltid undan hennes busattacker annars, så är matte lite försiktig. Inte gör det mig så värst mycket, bara jag får busa, för det är viktigast....



Nog busade vi allt. Vi for runt i alla tillåtna rum bland mattor och möbler och hade jätteskojigt. Men ibland måsta en ju stanna upp och dricka lite vatten. Men så småningom blev vi trötta och vilade en stund. När vi hämtat andan lite, jadå satte vi igång igen.

Men sedan när alla gästerna åkt hem, då var vi helt slut jag och ville. Själv somnade jag som en stock och Wille sov nog bra hårt han med, för han snarkade !


  

Bus · Carrie · Gos · Gott · Kompisar · Skojigt

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards