Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Hector - 9 augusti 2010 23:45

Idag följde matte med på en kvällspromenad. Det var hon, jag och Wille som gjorde sällskap. Husse hade gått och lagt sig, han har ju inte semester.

Vi mötte ett par kompisar på promenanden, eller kanske blivande kompisar ska man säga. Den första vi mötte var en ljusbrun spets som var rätt så skällig, så den fick vi inte hälsa på. Jag skällde tillbaka några gånger, men matte sa till mig att vara tyst, så då var det ju bara till att lyssna. Efter den kom en söt westietjej gående. Den hälsade vi på. Hon var 6 år men gillade att leka. men efter en kort stund skulle hon gå vidare, så då gjorde vi dte vi med, men åt ett annat håll. Plötsligt tvärstannde Wille och bara stod stilla. Jag fattade inget alls för jag såg inget, inte just då. Men snart såg jag vad Wille had efått syn på, en igelkottemamma med två bebisar. De promenerade omkring där i gräset och letade mat troligen. Men när mammam fick syn på oss, då liksom "kurrade" hon till sina barn och så gick de in till en buske och gömde sig där, eller om de bodde där. Undre tiden jag stod och såg på igelkottarna så hade Wille spänt upp sig som värsta hingst (mattes uttryck) för där kom det en tjej gåendes ! En vizsla tjej sa matte att det var. Jag kände på långt håll att hon luktade som en del fläckar Wille och jag hittat under våra promenander. Mne jag fattad einte ett dugg varför han hade anledning att stila upp sig så ????? Men vizslatjejen hon var inte sen att hänga på och hon flörtade hej vilt (mattes uttryck) med Wille. Men hennes matte hade kortat upp hennes koppel mycket, och ännu mer sedan hon fick höra att vi var hanar, som om det skulle spela någon roll ?

Jag föröskte få henne att leka en stund med mig, men hon hade bara ögon för Wille, urtrist för jag var ju leksugen ! Flera gånger föröskte jag men då snäste hon bar åt mig och till slut så övergick jag till att busa och jaga min svans istället och sedan provsmakade jag gräset. Igelkottarna hade ju försvunnit, så dem kunde jag ju inte leka med alls. Till sist så lade jag mig bara en stund ner i gräset - uttråkad. Rätt snart gick vi vidare, men inte förrän vizslatjejen hade kommit en bit bort. Då lyckades jag få Wille att busa med mig en kort stund, men snart så for hans blick iväg till tjejen igen, fast hon var så långt bort nu. Nåväl, väl hemma var det dags att sova.

Wille hade visst lite svårt att somna, han låg och smågnällde lite, tills matte satte sig ner på golvet med honom och gosade en stund med honom och kliade hans mage. Jag fick också vara med och få magen kliad. Det var mysigt. Sedan somande vi allihopa och sov gott.

Av Hector - 9 augusti 2010 13:15

Javisst ser ni. Wille och jag har haft en lugn helg, men matte och husse har haft en massa saker att göra. Det har tvättats, städats, packats, fixat med bilen och vi har haft gäster. Det har inte varit så värst mycket tid för bus med oss, så vi har roat oss själva och busat bara Wille och jag.

Jag tycker det är skoj med lite dragkamp, men Wille tycker det är roligare att ha dragkamp med matte eller husse än me dmig. Istället har Wille och jag jagat varandra och jag har hängt i Willes svans rätt ofta.

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards