Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Hector - 4 juni 2010 18:30

Idag var vi på studentfest. Här fanns en massa människor att pussa på och gosa med. Det var jättemysigt.


Här fanns det flera stycken nya kompisar också. För första gången träffade jag en stor tjej vid namn Meya. Hon är en blandis mellan rottweiler och schäfer och rätt busig kan man nog säga. Men hon är skojig. Wille han ville bara tala om för den här tjejen att jag var hans lillebror och det var hans uppgift att skydda mig från alltför tuffa tag. Men jag kan nog fixa det själv tyckte jag och lekte med henne en stund. Men ibland tyckte matte att hon blev för hårdhänt mot mig, så hon flyttade bort henne en bit från mig. Men inte var det så farligt inte.


Vi åt en massa gott där på festen också. Wille och jag fick en egen bit att dela på. Jag fick en stor bit av den smörgåstårtan, det var jättegott.




  


Sen fick jag också lite grillkorv, ja faktiskt 3 stycken.




  


Som grädde på moset så fick jag också en bit vanlig glasstårta och en kanelbulle. Efter den maten blev jag rätt mätt och sömnig, så då sov jag en bra stund. Ja i alla fall tills husse väckte mig för att vi skulle äta kvällsmat. Jo då den slank ner den med och efter den fick jag ytterligare en korv.

Vi tog ett par promenader också och det fanns massor av spännande lukter överallt.

När det så var dags för hemresa då var jag så trött, så jag lade mig på golvet i bilen och somnade. Jag sov som en stock tills husse väckte mig och sa att vi vara hemma. Då masade jag mig upp och gick i snigelfart in, alldeles nyvaken var jag ju och matte fick bära mig uppför trapporna. När vi kom hem möttes vi av vår granne som gav oss alla en stor bit tårta att dela på för hennes son hade också tagit studenten idag. Hon sa också att jag och Wille skulle få en lioten bit var, för vi är så himla söta tycker hon. Tala om gosiga grannar. Jag pussade henne lite från mattes famn jag. Då skrattade hon bara, och klappade mig en bra stund.


  

Bus · Gos · Gott · Kompisar · Promenad · Skojigt

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards