Hectors egen Blogg

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Hector - 13 juli 2010 23:45

Nu har jag badat, jagat frisebee och busat med Aylen. Ja det var skoj det ! Dessutom har jag visasta hur stor jag är och skällt ut en riesenschnauzerkille ! Ja nedrans vad kaxig jag var, tills han skällde på mig då smet jag fort som sjutton tillbaka till matte med svansen mellan benen !!! UJUJUj det var en STOR kille det där ! Flera gånger försökte jag, men varenda gång han tittade på mig då smet jag fort som sjutton till matte och gömde mig - skällande !

Istället for jag ner i vattnet med Aylöen och simmade med henne en bit då hon hämtade en frisbee. Sedan snodde jag den från henne lagom när hon kom upp med den ! Japp så ska man göra, andra får hämta den och jag tar den när den kommer upp på land ! Vi hade lite dragkamp också. Ibland ropade matte på mig och då kom jag, om jag hade lust ! Dessvärre tröttnade hon tydligen på att jag inte kom när hon ropade så jag fick koppel på mig ett par gånger !

Men sedan var jag ut i vattnet igen !

Innan vi gick tillbaka till bilen så kom det ett gäng moppar och väsnades, dem skällde jag också ut, så deras förare vågade inte komma fram och hälsa ! Ja jisses vad stor och tuff jag är !!!!!



       


     

Av Hector - 13 juli 2010 14:15

Ja usch ja, vill helst sova i skuggan hela tiden. Ute fläktar det lite, men så snart man kommer in bland alla husen, då blir det en stillastående och äcklig värme.

matte och jag tog i alla fall en skön och lite spännande promenad idag på eftermiddagen. Lite fotande blev det ju också.

Vi såg en svart hund som liknade Sigge lite som jag skällde ut en kort stund, men sedan tröttnade jag och vi gick vidare.

Nu är vi inne igen och här svalkar det lite i alla fall med alla fläktarna som går.

Slängde mig handlöst på det svala golvet framför fläkten så snart jag kom in. Där stannade jag tills jag svalkat av mig lite mer.

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards