Hectors egen Blogg

Alla inlägg under juni 2010

Av Hector - 2 juni 2010 11:00

Äntligen är det min tur att berätta vad skoj jag hittat på idag !

Husse tog oss med på promenad i morse, för matte sov. Sedan lade sig Wille att sova nedanför mattes säng. Jag väntade tills han också somnat, då smög jag fram till min favvoplats, vid dörren där det ligger en jättespännande sak jag brukar leka med ibland. Jag hade ju ingen lust att sova just nu, för jag var på bushumör. Sedan började dte klia i tänderna på att få sätta dem i den här kul sladden som ringlar omkring som en annan orm. I lugn och ro låg jag och tuggade på den, när det plötsligt liksom stack till i munnen. Jag pep till och släppte den genast helt överraskad, "Kunde den bitas ? ".

Det har den aldrig gjort förut, så jag måste ju testa en gång till just därför. Jodå, när jag tuggade på den på ett visst sätt, då stacks det i munnen och jag pep till igen. Nu hade Wille vaknat och matte med. Jag släppte den genast och gick fram för att säga gomorron till matte.

Matte hälsade på mig som vanligt och sen gick hon upp. När hon efter frukost och promenad satte sig med mig vid datoren då kom hon tydligen inte ut på internet. Hon kollade alla tänkbara ställen där det kunde ha lossnat. Men allt satt tydligen som det skulle. Jag trodde hon ville leka jag när hon kröp omkring på knä och ko9llade sladdar så jag började busade med henne.

För att busa lite mer så hämtade jag den där saken som bet mig till matte. Men den kom inte med mig ordentligt så jag försökte dra lite i den för jag ville visa matte vad jag hittat. Hon kom och så sa hon : "Loss, spotta ut den där Hector ! ".

Jag blev förvånad, men gjorde som hon sa.

Så tittade hon noga på den en bra stund, och sa sedan :

"Där har vi förklaringen troligen". Du har ätit på min Internetkabel din rackarns byracka". Jag bara viftade på svansen jag för hon blev visst glad över min "present" lät så skojig.


  

Av Hector - 1 juni 2010 17:32

Idag på eftermiddagen tog matte med mig och Wille ut en sväng på promenad. När vi sedan ätit lunch så fick Wille följa med matte ut igen. Jag trodde de skulle gå på en kort promenad så jag tog mitt tuggben jag och började tugga på det. Men det dröjde ovanligt länge innan de kom hem igen. Till och med Mellanhusse han hem före dem. Men när de kom hem så luktade Wille en massa spännande av Nea och Aylen. Tydligen hade de träffat Nea och Aylens matte idag. Dumt tyckte jag att inte jag fick vara med då också. Men jag var glad för det jag, för mellanhusse kunde gosa med BARA mig när han kom hem från jobbet.

Av Hector - 1 juni 2010 11:15

Idag var matte iväg i två omgångar då vi fick vara ensamma hemma jag och Wille. Först åkte hon till doktorn, för hon har ont i en fot sedan ett tag tillbaka, sedan åkte hon iväg till Lillhusses skola en kort sväng.

Första vändan när matte kom hem då var jag och Wille helt slut för vi hade busat en massa med varandra. Andra vändan när hon kom hem, då hade jag lagt mig att vila i hallen och orkade knappt lyfta på huvudet när hon kom. Efter en stund gick jag och lade mig vid balkongdörren som var öppen och tog en sovpaus. Där var det svalt och skönt och Wille låg där ett tag han med. Men han vill ju helst vara precis där matte är, så när hon flyttar sig då följer han med. En typisk matte hund tror jag han är för tillfället.

Nu ska jag fortsätta sova en stund innan det blir dags för nya äventyr.

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards